tag:blogger.com,1999:blog-2141129708998661163.post2758528122781520945..comments2022-03-25T07:39:35.102+01:00Comments on Les Cireres de la Mery: Pan NaanLauhttp://www.blogger.com/profile/08797046348294403892noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2141129708998661163.post-77931642890904578492012-05-22T08:26:30.468+02:002012-05-22T08:26:30.468+02:00Doncs si que va queda molsudet, però estava ben bo...Doncs si que va queda molsudet, però estava ben bo. De totes maneres, no s'apropa a l'autèntic, molt més finet i cuit amb un altre mètode.<br />Vull provar de repetir-lo fent la massa molt més fina i afegint formatge i all!<br /><br />ROSER! Bo estava! Això si que t'ho asseguro! Gràcies!!Lauhttps://www.blogger.com/profile/08797046348294403892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2141129708998661163.post-59006635349315883372012-05-21T21:17:05.970+02:002012-05-21T21:17:05.970+02:00Segur que està boníssim! Quina pinta! PetonsSegur que està boníssim! Quina pinta! PetonsRoserhttps://www.blogger.com/profile/06962548886435040737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2141129708998661163.post-9756261333438369942012-05-21T18:47:06.821+02:002012-05-21T18:47:06.821+02:00Que molsut que t'ha quedat aquest pa naan!!! p...Que molsut que t'ha quedat aquest pa naan!!! po0tser és que jo estic acostumada al butter naan. M'emporto la recepta per fer-los a casa, tancar els ulls i pensar que sóc al Punjab!<br />petonetsel taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.com