Después de aficionarme al zumo de tomate y que éste desapareciera del mercado (Porqué Eroski...Porqué??) lancé al aire una pregunta:
¿Alguien conoce alguna receta de Salmorejo que salga buena buena buena?
Y me dieron esa receta buena buena buena.
Marga cocina a menudo este salmorejo para su família y tiene tan buena crítica que tenía que probarlo... Sólo añadí alguna cosilla.
Ingredientes
1Kg de tomates pera
2 rebanadas grandes de pan
1/2 ajo
Aceite de oliva
Vinagre de Módena
Un poco de comino molido
Pimentón picante
Sal.
¿Cómo se hace?
Cortar el pan a trocitos y empaparlo con aceite de oliva y un chorrito de vinagre de Módena.
Escaldamos los tomates y los enfriamos en agua, la piel saldrá casi sola. Trituramos y reservamos.
Triturar el pan con el ajo (si os parece fuerte, hacerlo sin ajo) y añadirlo al tomate.
Volver a triturar todo con el pimentón y el comino.
Sal al gusto y listos!
Servir bien fresquito con un chorrito de aceite y vinagre o con unos trozos de huevo duro.
¿Alguien conoce alguna receta de Salmorejo que salga buena buena buena?
Y me dieron esa receta buena buena buena.
Marga cocina a menudo este salmorejo para su família y tiene tan buena crítica que tenía que probarlo... Sólo añadí alguna cosilla.
Ingredientes
1Kg de tomates pera
2 rebanadas grandes de pan
1/2 ajo
Aceite de oliva
Vinagre de Módena
Un poco de comino molido
Pimentón picante
Sal.
¿Cómo se hace?
Cortar el pan a trocitos y empaparlo con aceite de oliva y un chorrito de vinagre de Módena.
Escaldamos los tomates y los enfriamos en agua, la piel saldrá casi sola. Trituramos y reservamos.
Triturar el pan con el ajo (si os parece fuerte, hacerlo sin ajo) y añadirlo al tomate.
Volver a triturar todo con el pimentón y el comino.
Sal al gusto y listos!
Servir bien fresquito con un chorrito de aceite y vinagre o con unos trozos de huevo duro.
Visca! Ja li ensenyaré a ma mare, segur que li farà ilu! a més, dimarts és el seu cumple.
ResponderEliminarUs trobo a faltar...muaaaaaaaaaa
Nenaaa!!
ResponderEliminarDoncs diga-li a ta mare que cada setmana cuino un salmorejo i la recordo amb molt de carinyo, encara que no la conegui!
Visca les receptes de la Mama!!!
Una abraçada Pitxurrii!! M'acabo de fer un te amb la teva bullidora... snif snif!
Ñaaaammmm, que bo i quin empatx....pero m'ha donat força per la cap de setmana!!!
ResponderEliminarGuapa, ja estic aqui!!!
Xavi
jajaja.. si si.. que ja et val menjar-te gairebé 1 kg de tomàquets triturats!!!!
ResponderEliminarAra reciona el que hi ha a la nevera!!
Uf, quina pinta que té! A casa ens encanta el salmorejo a rabiar! Si vols el pots presentar a Memòries d'una Cuinera, que aquest mes recullen gaspatxos i salmorejos! ;)
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Quina bona pinta! a casa només fem gaspatxo, però segur que d'aquest any no passa fer salmorejo!!! Moltíssimes gràcies per deixar la teva recepta a Memòries d'una cuinera. No és un concurs, només pretenem recopilar receptes de sempre cada mes. El proper dia 1 publicarem el resum amb totes les receptes participants! petonets
ResponderEliminarHola Judith!
ResponderEliminarjejeje, perdona, havia entès que era un concurs!!
Bé, així encantada de sortir en un recull de receptes! Ara que et tinc linkada ja m'apuntaré si feu més reculls.
Una abraçada!!
Encara no he fet mai salmorejo, també havia vist alguna recepta de gaspatxo amb comí i tampoc m'he posat mai.
ResponderEliminarMoltíssimes gràcies per participar al memòries.
Petonets.
Ah, contestant a si fem més reculls: tenim pensat fer-ne un cada mes. El dia 1 publiquem el resum de les receptes rebudes i el dia 5 proposem la nova recepta.
ResponderEliminarT'hi esperem!
Genial!!
ResponderEliminarAra mateix us linko per no perdre'm cap recull!!
Records,
Laura.